19Maj

HEJHEJ!
Idag har det varit en jätte bra dag! blir genast på mycket bättre humör när solen lyser, jag har redan bränt mig utav solan men jag gillar det! haha
Skolan var faktiskt jätte bra idag :) Älskar er jenny&sofia<3 inget kul utan er.
Idag har jag och marcus faktiskt varit tsm i 20 månader :D känns som tiden bara flygit iväg.får hoppas på mångamånga mer månader och år!
Har precis tränat 45 min core, fy helvete vad varmt det var. Så nu skajag strax krypa ner brevid marus och titta lite tv hade jag tänkt :)
Hoppas ni alla andra njuter av värmen som jag gör!
Kramkram



18Maj


Idag har jag varit hemma från skolan, har haft kramper i min stackars mage.
men nu börjar det bli bättre efter några ipren och novalykol haha, just nu ligger jag på alltanen och solar försöker få lite färg till sommaren :) ska nog ta och göra mig en kaffe med, det kulle sitta bra nu.



:D

♥Svenska hollywoodfruar♥


17Maj

Yoo!:)
hur är det med alla i dag?! idag är jag tröt och seg fast måste ändå plugga lite för att få in allt i tid till skolan innan den tar slut, jus nu har jag bara legat hemma och segat i soffan just nu tittar jag på Thecity på mtv och har två flåsande hundar vid min sida men det är väl alltid lite trevligt med sällskap,
i morgon blir det träning ska bli skönt faktiskt.

Jag har funderat på en sak faktisk,t tänk hur beroende man är av sin mobil igentligen speciellt jag som går med min på mig hela tiden, jag glömde min mobil på toan och sen när ja satt mig i soffan igen fick jag verkligen panik och börja leta som en galning efter den jag fick en jätte klump i magen :S så ska det väl ändå inte vara? sjukt..








16Maj

Ja jag vet jag har verkligen inte uppdaterat någonting, men ibland orkar jag inte har typ ingen lust ibland så då blir det så här.

Min helg har faktiskt varit hyfsat bra :)
Ifredags var jag hos min pappa det var väl sådär, kul att träffa han jätte trevligt verkligen tills fram mot kvällen, då hela kvällen gick åt helvete. menmen
Lördags var jag med mina kära kompisar, jätte trevligt hade vi, åkte in till ytterby hem till minkille och satt där sen bar det av utåt,en mkt händelserik kväll får jag ju säga haha.
Söndag ja då gick ju själv klart life of ryan på tv så jag har tittat på ALLA avsnitt verkligen, jaa herregud en vacker dag ska jag med flytta till usa (A).

Nu är det inte långt kvar tills vi slutar skolan fyfan vad härligt säger jag, så jäkla tröt är jag på skolan nu!



6 Maj

Solsol och åter sol!
Nu ska dét bara bli grönt på träden och graderna ska öka så har vi sommaren här :D!

Sitter ute på altanen med solen i ansiktet och en kaffe, kan inte bli bättre nu :)


4 Maj

Hej :) nu var det 3 dagarsen jag skrev :O!!
Aja jag överlever i allafall :) just nu sitter jag helt död i soffan och tittar på något tråkigt har precis läst ut en bok från skolan men den var bra ..
Det har inte hänt så mkt nu i veckan som är så kul att skriva faktiskt, träna jätte hårt igår så jag har jätte träningsvärk nu och det hade även terese så vi skulle åkt och tränat idag men i sista sekund så ville linda o jossan få med oss att bada i oasen så vi åkte dit i stället :D känndes bättre att få simma lite faktiskt :)

just nu händer det inte alls mkt i mitt liv, så finns inte så mkt att skriva jag får fylla ut med lite annat.
Det är ju snart sommar :D undrar bara vart det fina vädret är någonstans ? förra året va det ju jätte fint ute.

Dags att ta tag i sommarjobb snart kanske ? haha ja har nog faktiskt ett redan så jag är inte jätte mkt efter, men verkligen ALLA pengar ska gå till körkortet börjar ju med det i december :D jäklar vad härligt det kändes att säga så haha .
 Aja i mon är det skola som vanligt och sen träna och sen träna på prov härlig onsdag ! a ska inte klaga :)

Ha det bra!
kramkram


snart ät det din dag, tro inte att jag glömt


                                                                   ♥love♥


1 Maj

Hej :)
Igår va det ju valborg !
Vi starta dagen med att äta på ytterbykrog några stycken det var mkt gott sen drog vi vidare till robin och satt där o tjöta måste ju bara påpecka att robins katt är inte normal så nu vet ni det!
Sen åkte vi till krogenkrogen och innan jag,pillan och jenny beslöt oss för att gå in så var vi allt på en upptäx färd som jag inte kommer glömma på länge haha! Ja i alla fall va på krogen tills det stängde sen åkte jag och marcus hem, kl halv 5 tyckte marcus att det var dags för ett bad så det sluta med att vi satt och bada till kl5 på morgonen haha men det var mysigt :)
så idag ät jag tröttare än någonsin men det får man vara ibland :)

nu ska jag strax äta hemmagjorda revben grillad mjaskolvar och massa mer gott :D

kramkram


RSS 2.0