300110

Hitta lite kläder som såg mysiga ut att ha till sommaren :)






Kavaj: Bikbok 499 kr
Randigt linne: Bikbok 129 kr
Svarta converse: Finns i nästan alla sko affärer dom ligger på 700 kr
Väska: Friis&co 459 kr




290110

Heej allt folk!
Jag är väldigt tröt idag kan jag säga jag har jobbat alla dagar tills idag så idag är jag ledig hur skönt som hellst men jag ska dock jobba på lördag och söndag =/ men sen e ja ledig igen tre dagar :) Jag har börjat träna jätte mkt nu faktiskt jag är jätte stolt över mig själv jag har tränat alla dagar denna veckan förutom i onsdags då va ja hos sukgymnasten o träna istället så jag har haft jätte ont i kroppen hela veckan av träningsvärken men den försvinner vell med tiden får jag hoppas, jag fick sova med tigerbalsam över hela ryggen igår kväll för jag hade så ont men det är allt värt det :D haha det är hur kul som hellst att träna jag fattar inte varför jag inte börja tidigare men nu är jag igång i alla fall :) Jaa i helgen händer ju inte så speciellt mkt efter som jag jobbar både lördag o söndag men får vell se om jag hittar på något ändå. Just nu sitter jag och tittar på när marcus städar vet inte vad har har fått gör sig men det är något han gör varje fredag :P Sen lite senare ska jag träna igen fast vet inte om vi ska träna pass eller på gymet  det får bli en liten överaskning haha sola ska jag göra idag i alla fall det ska bli skönt :)  sen efter det ska jag träffa jenny och vara med henne.
Jag kanske skriver  sen igen om jag orkar o kommer ihåg..
Kramkram


250110

Hej :)
Nu har det börjat o hända grejer i mitt liv!
Jag har börjat träna det är inte ofta sådana drastiska saker händer mig haha Och i morgon är det min första dag för apun jag är lite nervös men bara lite.
I helgen har jag verkligen inte gjort någonting bara varit hemma hos marcus, i fredags gymma jag med terese och idag Så blev det mitt första pass, vi gick på bodyvive Ja trodde inte det skulle vara så jobbigt men det blev det jag känner redan av värken i mina muskler haha i morgon ska vi köra Box det ska bli kul tror jag, jag tycker inte sånt e jätte kul men terese o jossan lyckades få med mig på det ändå så vi får vell hoppas att det ska gå bra. kommer nog ha rejäl träningsverk efter boxen så ja hoppas att ja inte ska behöve lyfta någon tant eller farbror på onsdan så ja tappar dom :S
Jaja nu ska jag faktiskt sova jag orkar inte lägga ut något mer idag det va meningen att ja skulle göra Michansmode men jag är jätte trött skriver i mon
Kramkram


210110

Hej :)
Idag har det hänt väldigt mycket. Jag träffade min Handledare idag hon verkar toppen (Y) så det kommer nog bli en bra apu jag fick se mitt schema för dom kommande 6 veckorna och det såg också mycket bra ut :)
så nu längtar jag lite tills jag ska böra min apu, jag börjar på tisdag kl 10 så vi får vell se hur det går.
Sen efter skolan åkte jag till sportlife! fick äntligen köpt mig mitt efterlängtande träningskort Så nu ska jag börja träna innför sommaren jag har unnat mig god mat aldelles för länge nu, jag tog en solning idag med kännder att det är dags att börja värma upp sitt pigment redan nu, fast jag har verkligen inte svårt för att få färg på sommaren men det är alltid skönt att börja i tid :) Sen så ringe min kära pappa mig nu för en timma sen och sa att jag ska börja ha våran hund Affe mer för just nu är han i allingsås hos min pappas tjej och där trivs han inte det förstår jag ;) haha ne men det ska bli jätte kul o ha han på dagarna och även nätter han e så mysig o söt :)
Ja men nu ska ja ta mig en dusch så kanske jag skriver sen :)
Kramkram




<3

 


190110


PASTASALLAD!
Enligt mig så finns det ingen bättre maträtt än pasta sallad,
Finns inte en ända dålig sak med det och om någon kommer på det så skriv gärna en kommentar om vilket för jag vet verkligen ingen dålig sak.
Här kommer alla dom bra sakerna
1. sallad ? nyttigt
2. du kan välja precis hur du vill ha den
3. Med eller utan sås man tar det man själv tycker är godast?
4.Billig?! Om du ska gå ut och äta så är en sallad billigare en den andra maten Och även hemma!
5.Du kan ha alla olika sortes såser
6.Du har bara saker som DU gillar i den inget som du behöver ta bort
7.Du behöver inte ha dåligt samvete efter du har ätit den, som du kanske har med en pizza?
8.Sallader finns På alla STORA snabbmats ställen jag vet
9.Du svälter inte bara för att du äter det, efter som det är pasta i får du i dig kolhydrater och vill du inte ha några kolhydrater så tar du bort pastan och såsen det är bara två ingridienser som försvinner salladen är hur god ändå!
10.Den ser fin och nyttig ut! massa olika färger, det är roligare och äta om det ser bra ut.
Finns så många mera bra saker med det, kommer du på några mer skriv en kommentar!
Dom dåliga sakerna
Enligt mig finns det inga dåliga saker om pastasallad
men kommer ni på några skriv en kommentar så lovar ja att ta upp det i bloggen.

Så nu vet ni ytligare en sak om mig, är det så att ni vill veta saker om mig så skriv en kommentar om just vad så lovar jag att jag ska ta upp det så får ni se vilken kategori det hamnar i :)
Om ni gör det så glöm inte skicka en länkning till eran blogg om ni har någon för gör ni det länkar jag självklart eran blogg ;)

KramKram





190110

Hej :)
Idag är jag sjuk =/ jag har ont i hela kroppen pch det dunkar i mitt huvud så i morse kände jag inte alls för att gå till skolan så jag stanna hemma ! Jag har verkligen inte gjort någonting idag bara tittat tv gjort mat och suttit vid datan, jag funderar till och med på att gå och lägga mig och klockan är precis efter 5 bara :S men jag är verkligen jätte seg.
Idag har jag och min kille varit tsm i 16 månader :D säg grattis! ha.ha. typ så kul har jag nu, ja men i alla fall nu ska jag inte sitta här i bara skriva massa ikke relevanta saker. vi hörs när jag mår bättre.
Kramkram


190110


Dagen kläder

Chiffongblus med volanger 599 kr
Blåjeans med slitage 699 kr
Skor med nitar 699 kr
Allt från Modekungen.se
Väskan från Topshop Priset stod inte ?

Puss&kram


180110

Hej :)
Denna helgen har varit jätte bra enligt mig (Y). I lördags så firade vi mig marcus och linus, jag hade jätte roligt tack för alla som kom. Innan vi började festa så tog jag och linda varsin pulka och åkte lite haha jag har blåmärken på båda benen =/ men kul va det fast jag är väldigt mesig när det gäller att åka sådant, skidor kan jag åka i alla svarta backar men inte pulka i en liten slänt :P i Fredags var jag bara hemma hos Marcus med Linda och Peter det va allt trevligt. Idag så har jag varit i skolan, vi har bytt schema nu till vt och det är inte alls bra ! Sen efter skolan åkte jag och mamma och solade kände att jag behövde lite färg sen så skulle jag även köpa ett träningskort men så var man tvungen att vara 18 för att öppna ett autogiro så ja pappa får följa med mig så han får skriva det på han :) Sen så är det bara till och börja bränna allt svett så man kan visa sig i bikinin. Kommer bli toppen jag har aldrig varit så här taggad för att börja träna innan, detta senaste halv året har jag bara ätit massa gått och kanske gått upp några kilo (A) haha men ser ju inte ut som en speciell padda som går o släpar på både fett och sjukdomar, Jaja nog pratat om det. Nästa måndag går jag på Apu i 6 hela veckor så skönt o slippa skolan är jätte trött på den. Idag fyller min plast pappa år med fast jag har inte köpt något än, fast jag känner mig inte så dålig faktistkt han har ju fått sin båt nu den står i göteborgshamn och väntar på oss att vi ska komma o hämta den :D längtar massa..
Jaja kanske kommer in ett inlägg senare e lite sugen på att skriva idag faktiskt :P

Kramkram





Kvällens party dresser !



110110


Mitt första inlägg i MichanGillar!
Vi får vell se hur bra detta ska gå i framtiden Jodå jag ska allt försöka :D
Ja men nu till saken En sak ni kanske inte viste om mig som jag gillar eller rättare sagt så Älskar jag det.
Tatueringar&Piercingar
Det är något som jag alltid har haft intresse för, jag tycker det är sjukt snyggt,kul och intressant att "måla" något på kroppen som man är stolt över och vetaom att det ska sitta på sin egna kroppen i resten av ens liv, det är synd att vissa folk inte tänker så men Det är ju deras kropp och deras problem så så mycket stör det mig inte men Själv så anser jag att man ska tatuera något som man VILL visa för det är helt normalt att springa runt och visa den, för om man har låtit något ta en nåla med färg på och printa in den på sitt egna skin och du ska ha den resten av dit liv så e det klart att man ska visa folk den det är ju något som du är stolt över.
Själv så har jag inga tatueringar Efter som jag inte får för min moder än och det kanske låter jätte löjligt det tyckte jag med för ett år sedan men nu har jag fattat varför hon har sagt nej i alla dessa år efter som jag får göra det för pappa så har det blivit så att jag och han har suttit och pratat mycket om vad jag vill ha och varje dag har jag kommit med nya ider och pappa säger samma sak varje gång jag frågar om jag får göra den" Ja så länge du får för din mamma" A då visste ja ju att det redan var kört men nu när jag tänker efter så fattar jag varför hon alltid sagt nej, för om jag tittar tillbaka på dom tatueringarna jag velat ha på min kropp så är dom så himla fula idag verkligen hemska ! Så Idag är jag bara glad över att hon sagt nej :) ibland är dom bra o ha (A)
Men några dagar efter min 18 års dag så lovar jag att jag lär sitta här med min första tatuering och vara väldigt nöjd med den!
Sen så har vi detta med Piercingar med det är något som är mitt favvo ämnde med, jag gillar det så mycket att ja till och med ska försöka gå en sådan kurs efter skolan och utbilda mig till det.
Jag älskar att Pierca folk har gjort det på väldigt många utav mina kompisar men dock bara öronen än för Andra kropps delar vill jag inte testa mig på utan kanyler, Jag är gillar väldigt mycket dom extrema piercingarna jag tycker det är sjukt snyggt.
Jag har en piercing nu och det är en industrial Sen har jag haft i tungan men det uppskattades inte så mycket av min mamma heller så den åkte ut :( men den kommer snart igen.. Sen har jag även haft i ljumsken men den växte tyvär ut :( får se om jag gör om den med men det gjorde lite ont och sätta sig ner de första dagarna men det är det värt!
så vi får vell se ni kanske stöter på mig i framtiden Så ska ja allt sätta nålen i er med! :D
Nu har ni en liten släng i vad jag gillar, ja kan nämligen sitta här hela kvälle o natten o skriva om just detta ämnet.
Men jag ska inte trötta ut er så jag slutar här med några bilder :D
Har ni frågor e det bara o ställa dom !

Kramkram





110110

Hej :)
Idag var det inte alls tänkt att jag skulle skriva här men det blev så i alla fall!
Idag har det varit skola mktmkt tråkiigt, Jenny (BaraMinBästis!) fick för sig att vi skulle gå till en ny leksaksaffär idag när vi hade håltimma och för att komma till denna affär fick vi gå ute i världens kyla! Så när vi väl kommit ut så står alla och tittar på jenny och frågar vart vi ska men då säger hon att hon bara har sätt en skylt där det står TYP vart den ligger så hon vet inte riktigt vart vi ska gå ... Haha jag har inte klagat så mkt på länge som när vi gick runt och leta idag Ja men jag och matilda fick smygit undan vi sprang till macdonalds och vänta på dom så länge :P Sen kom dom till oss och dom hade hittat denna affären o Jenny hade hittat det hon leta efter :D
Mkt bra slut!
Efter skolan begav jag mig till sjukgymnasten och träna :) Min tränare tycker att jag har blivit mkt starkare än innan, Så nu bör folk passa sig jag kanske kommer och puklar på er hela högen och lyckas jag inte så har Jenny musklerna till att lyckas med det :D. Ne nu ska vi inte vara så hemska.. Jag är snäll ibland
Som ni alla vet så fyllde jag 17 år nu den 4 januari Och min kille och hans tvillingbror fyllde 21 nu den 10 januari
så vi har bestämmt oss för att fira det nu på lördag på "hemlig ort" vill inte ha massa äckligt löst folk där.
Det kommer bli hur kul som hellst jätte bra musik massa dricka och Alla sina underbara kompisar kan inte bli bättre.. :) Sen förväntar jag ju mig ju självklart massa paket! inga paket kommer ingen in.. Ne ja skoja sådan är jag faktiskt inte det får ni inte tro! Tänk om man skulle vart sån Krävt paket från sina kompisar? Nedu Skulle inte komma på frågan..
Ja det kommer mera inlägg sen om våran fest säkert :) 
Kommer bli massa bilder från festen i alla fall, jenny har faktiskt lovat att ta bilder :D 
Sen igår så firade vi ju Marcus och Linus lite med att gå ner till ytterbykrog och äta godmat! Jätte trevligt och mysigt var det allt, jag fick vip platsen :D sitta mellan födelsedags barnen ! haha så lila clara kunde hålla isär dom :P ne jag bara skoja så va det inte alls men i alla fall så va det jätte trevligt men lite för kallt inne på resturangen men maten var toppern! Sen gick vi hem och marcus satt vid datan och jag o linda titta på skräckfilm (Y) Hoppas du fick en bra dag hjärtat :) även om dit paket kommer sen ^^
I mon ska jag till frissan med Loveli :D!
Strax kommer det upp ett inlägg eller två om vad Jag Gillar Och O gillar roligtroligt..


Kramkram




:D

Godnatt folket :D


Minbebis <3


070110/080110

Hej igen!
Nu har jag gjort klar två Bilder som tillhör dom två nya kategorierna, jag tänkte det blir säkert lite roligare om man lägger in en sådan bild när man ska prata om vad jag gillar och inte gillar, Men jag har inte gjort några bilder till dom två andra kategorierna MittEgnaMode och MichanTycker för jag kommer inte på något som jag kan göra till dom två..men har ni ider så skriv :)
Jag Tänkte att jag skulle lägga upp dom nu så kan ni vell skriva om vad ni tycker om dom :)

MichanGillar!
(Då får man ju ha ett "litet" leende om man ändå ska prata om något man gillar!)


MichanOGillar!
(Då får man ha ett "annat" leende om man ens kan kalla det för leende haha)

Hoppas ni tycker om dom Om inte så bryr jag mig inte heller ja tyckte allt dom blev lite söta ^^

Nu ska jag nog sova Skola i mon Yeeeyh! :(:(

Kramkram



070110

Hej :)
Ja nu va det ett tag sen jag skrev igen här!
ja vet det e rätt dåligt av mig o några har klagat över det men ibland blir jag jätte sugen på att skriva o ibland så har jag ingen ork alls, jag kan ju säga att ja ska försöka börja skriva mer så får vi se hur det går :D
Det skulle varit roligare om folk kommentera för det e kul o lyssna på folks åsikter o se vad ni har i o säga och om vad ni vill läsa om Tänk om alla som läser säger vad ni vill läsa om så lovar jag att jag lägger in ett inlägg till varje person för då blir ju alla glada för dom får ju läsa om precis det dom vill :D Kan inte bli så mkt bättre!


Jaa Sen den senaste gången jag skrev så har det hänt väldigt mkt det har varit nyår som min kille och några andra kompisar hade, det va faktiskt väldigt roligt att fira med alla sina kompisar för annars brukar alla vara så utsprida men i år va alla på samma ställe :) Sen har faktiskt jag fyllt år :D! 17 blev jag världens meningslösaste ålder menmen ett steg närmare 18 i alla fall :) ja sen har det inte hänt så mycket mer i morgon är det skolan så jäkla tråkigt och jag fattar inte varför man ska börja på en fredag när det ändå blir helg sen men det är bara o traska dit och se glad ut, fast under lovet har jag lyckats vända på dygnet så vi får vell se hur bra det ska gå och sova nu ja kommer säkert vara ett vrak när jag vaknar men det e vell bara till o dra på sig några fina kläder äta en liten frukost ut med hunden o dra på ett leende o traska till bussen i denna härliga värme vi har (Y) låter ju underbart..

Jag tror jag kom på en ny kategori som jag ska ha i bloggen Eller a 2 MichanGillar & MichanOgillar
Så nu har jag samanlagt 4 kategorier MittEgnaMode MichanTycker MichanGillar & MichanOgillar.
Gud va mkt michan det blev aja det får bli så då vet ni alla fall att det handlar om mig :D! kan ni aldrig ta fel på det. Vi får hoppas att det blir lite o läsa i alla kategorierna Vi får helt enkelt hålla tummarna..
Nu ska ja greja lite saker till bloggen så jag kanske kommer in med ett inlägg sen som jag oftast alltid brukar säga i mina inlägg så blir det typ två veckor efter men jag ska FÖRSÖKA lovar :*


Kramkram


Inget smink ful ihåret o sommar Helt underbart!
<3




RSS 2.0