291209

Hej
Äntligen skönt med ett nytt inlägg eller hur ?
Ja har inte varit hemma så mycket har inte haft så mycket och skriva om och inte haft någon ork så därför har det blivit lite off med inläggen..
Ja men i alla fall Så har jag glömt att önska alla en God JUL jag hoppas alla hade det bra. Min kunde varit roligare men jag överlevde jag åt mkt mat kan man säga haha. Men får ett träningskort av pappa nu så det ska börjas träna efter nyår så man har den riktiga strand figuren till sommaren jag undrar hur det ska gå haha jag är inte jätte duktig på det men ska ju allt försöka Det ska bli kul och se om man förlorar någon vikt om man börjar träna.. Det är ja inte så jätte bra på haha Men ska ge det ett försök önska mig lycka till :D Jag var i stan i går första gången på jätte länga jag hitta i alla fall min nyårs klänning :D! OCH mina dröm skor jag har typ letat efter sådana skor i 2 år och nu hitta jag dom, Köpte allt på rea så ja kom hem 600 kr fattigare, jag är rätt glad att ja bara lyckades göra av med dom pengarna resten får gå till *dumheter* Jag tänker inte lägga ut någon bild på mina kläder för om alla ser det så vet dom ju hur jag ser ut på nyår och då blir det inte lika kul så ni får se det dagen efter :D eller kanske på nyår :P jag är verkligen nöjd över det i alla fall, Idag har jag varit hos sjukgymnasten igen, idag va det lite jobbigt för jag hade väldigt ont i ryggen redan när jag kom dit men det gick bra :) jag tränade hela mitt program plus lite till så jag kommer kanske ha lite träningsvärk i mon menmen, nu har jag precis duschat och drat på mig en ansiktsmask som är någon lera från döda havet den blir jätte varm när man lägger den i ansiktet jag blev jätte rädd först och trodde jag var allergisk men det skulle tydligen bli så.
Jag ska gå och nopra mina ögonbryn nu i fall ni vill veta :) så det kanske kommer in ett till litet inlägg senare eller så dycker det upp i mon.
Ha det bra så länge :)
Kramkram



231209

Hej :)
Idag så har det varit en stressig dag Och vi har fortfarande inte lagat all mat :O! det kommer bli en lååång kväll men nu är i alla fall grannen uppsat och färdig klädd den ser mkt fin ut :) Nu sitter vi och spelar V.75 och hoppas på dom 100 miljonerna thomas har reda lovat oss varsin miljon om vi vinner haha :) jag hinner inte skriva så mycket mera nu får göra det senare när maten är klar, hoppas ni har en bra kväll, i mon kommer mamma hem och det blir dags att fira jul! vi får vell se om julen blir bra..
Hadet bra
Kramkram



<3

231209

Jag kör lite nattbloggning känner att ja inte har något bättre för mig nu.
Men det e ju den 23 nu så det är en dag kvar till julafton jag vill att det ska gå fort över jul nu denna julen kommer inte blir bra. Har en konstig känsla i magen som Bringan brukar kalla det :P ja men så fort julen är över så är det bara att börja tagga för nyår! den kommer bli så jävla bra den bästa någonsin och den ska även firas med dom bästa.
Ja ikväll har jag inte gjort mycket jag va på sjukhuset så fick jag ett sms av Marcus att han var på väg dit för han  förga håret för några dagarsen och det börja klia jätte mycket på han plus att han blev jätte förkyld sen i morse när han vakna så hade hela hans huvud svullnat !! stackarn =/  så han fick med åka in till sjukhuset så fick han lite tabletter som skulle göra det bättre men han får Aldrig mer färga håret för han tål inte något som är där. jag har inte sätt hur han ser ut än men alla som sätt han säger att det ser jätte kul ut så jag har vell lite roliga bilder i mitt huvud hur det ser ut haha ne ja ska inte vara taskig för det kan inte vara kul för han stackarn.
Jaja sen åkte jag hem och la mig på soffan och sov en blund har ju faktiskt tränat idag med hos sjukgymnasten det gick mycket bra :) känns redan bättre i ryggen faktistk. Sen fick jag gått ut med min hund för hon stod och hoppa upp och ner av glädje för det va snö ute, vet nog ingen mer som älskar snö än hon helt tokig blev hon men smidig som jag är så skulle jag självklart gå i rask takt ut på alltanen och släppa ut henne det sluta med att jag drutta på rumpan fy satan va ont det gör när man ramlar så klockrent typ sånt som bara händer på film. Men stark som jag är haha lyckades jag faktistk resa på mig och gå ut och leka med henne det va rätt mysigt.
Nu ska jag strax gå och sova hade jag tänkt mig det blir en lång och stressig dag för mig o min syster i mon.
Ni får ha en bra kväll/natt

Kramkram








221209

HEJ.
Jag vet att jag inte skrivit på några dagar men det blir så när det är jul det är alla dessa julklappar som ska handlas sen händer det massa saker runt omkring en hela tiden som man måste ta hand om också, så jag har kännt lite att bloggen fått komma sist nu. Jag har ialla fall fått köpt alla mina julklappar dom är redan inslagna och klara. Idag så är det min mammas födelsedag så då ska jag och thomas (min låtsas pappa) åka in till mamma och ge henne paket och kanske något gått att äta :) jag och thomas har bott själva i några dagar plus min syster då som sover hemma dåodå, det har varit så himla skönt för alla vi kommer jätte bra överens så det är skit gött o vara hemma nu första gången på länge kan ja säga! Jag skulle igentligen åkte till min pappa i måndag´för vi skulle klä granen och äta mat o byta julklappar men så ska han ju sjäälvklart åka till allingsås och hjälpa hans tjej med att flytta saker. Sånt kan jag bli så jäkla arg över! åå vad det stör mig, men han sa att vi skulle ta det på onsdag asså i mon men då vet ju inte jag om jag kan för då ska vi greja i ordning hemma hos mig.. mkt komplicerat. Jag måste säga att jag har haft en jätte bra helg! På fredag va det ullared, sen på lördag så hade jag liten julafton hemma hos mig först kom mina bästisar ^^ Jenny och Pernilla så gjorde vi julgodis det blev knäck och såna rispuffar me choklad vi skulle gjort en kola sak med men när vi insåg hur kletig knäcken var så tyckte vi att vi sket i det :) i alla fall sen byta vi julklappar ska ta kort på mina julklappar sen å lägga upp :D blev jätte nöjd! har redan öppnat dom OCH använt dom :) Ja men sen vid 7 tiden kom Marcus, KaggenoJossan och Bringan. Vi åt julbord som jag hade lagat hur gott som hellst va det :D Alla som va där tyckte faktistk också  det så så dålig är jag inte på att laga mat ! sen blev det utgång vi åkta hem till linus marcus tvillingbror och parta loss :D
Blev en jätte bra kväll! Lite synd om jossan dock som fick en smäll över munnen så ett ben brötts i ansiktet sen flyttades fyra tänder och två gick av! och hon som precis blev av med sin tandställning som hon gott med 2 1/2 år med. Så nu blir det soppa i 6 veckor för jossan och en liten rund blåklocka börjar komma fram nu, Hon ser ut som hon har tryckt in 20 prillor under läppen hahah men ja gillar hon ändå!
Så det va den helgen på söndag orka jag nästan inte ens lyfta på mig så det blev till att ligga hemma och titta film o äta julgodis. Ja och idag ska jag till sjukgymnasten så tråkiigt men det är rätt skönt när man tränat klart, sen ja sluta innebandyn har jag förlorat så mycket muskler så det är hemsk ! men det håller på och ändras nu :)

Ja nu fick ni lite uppdatering utav vad som har hänt, nu ska jag gå och hoppa lite på min kille och se om han vaknar :*


KramKram



181209

Jag Nämde ju i ett tidigare inlägg att vi hade köpt ny båt :D!


Sicket Vrööl åk! Oja ja vet precis vad ni tänker "Ne så är det inte alls" och faktiskt så har ni rätt det är inte alls så även om ni inte vet mycket om mitt liv så hade ni allt rätt. (Y)

Men våran fina söta och lite mindra båt fast fortfarande 30 fot stor som jag nöjer mig bra med ser ut såhär :)


:)


181209

Hej igen.
Jag är så tröt jag har sprungit på ullared hela morgonen och handlat julklappar blev helt chokad när jag kom dit inte en ända människa var där typ jätte skönt.
Jag fick lov igår mkt skönt får jag säga ! idag så blir det en lugn hemma kväll det har hänt väldigt mycket denna veckan som jag inte kan säga i bloggen och det är inget ni behöver veta heller men i alla fall så har det varit väldigt mycket och jag har inte mått på topp.Menmen det ska bli skönt att vara hemma ikväll sen får jag vell se om jag får sällskap, i mon är det mycket som ska hända i alla fall jag ska gå upp tidigt måste städa o fixa för lilla julafton :) får hoppas den blir bra men har en bra känsla för det i alla fall, det blir inte roligare än vad man gör det. Och på söndag ska jag nog till min bästa pappa o hälsa på han och ge han paket, han har fått ett jätte fint paket iår så han kommer nog bli sprilans glad ^^. Vad har ni köpt i julklapp till era nära o kära eller hur man säger?
just precis nu 18.59 så sitter jag och funderar på vad jag ska prata om i bloggen sen senare, jag vill göra något kul. Kan ni inte komma med ider?  snälla :) ? det blir mycket roliager då !
Jaja ni vet vart man kommenterar o vet ni inte hur man gör kan jag läga upp en leketion så ni lär er :D.
Jag är så smart! :*




Måste bara lägga upp en bild på min bebis! Första bilden på han i bloggen..





161209

Ja då var det dags att lägga ut lite snygga/sexig Nattlinne som jag skrev i förra inlägget..


         249 kr                           269 kr                        289 kr

Lite mera sexiga..
   
           279 kr                               269 kr

Alla dessa går att köpa på FashionClub.se
Hoppas ni blev nöjda med det jag valde och om inte så får ni vell hitta några andra :)
Ni får alla ha en bra kväll jag får se om det blir ett till inlägg senare kommentera gärna om vad ni vill läsa om här!




                                                                                          

   


161209

Heeej..
Jag vet att jag inte har uppdaterat men jag har haft väldigt mycket i skolan plus andra saker.
Har nog fått magsår så ligger hemma och bara sover..
jaja I morgon slutar jag äntligen skolan hur skönt som hellst bara skita i allt sen när vi kommer tillbaka till skolan asså 4 dagar efter min födelsedag :D så går vi på apu i sex hela veckor.
På fredag så ska jag till ullared får vell se om det blir kul eller tråkigt jag är inte så jätte sugen på att springa runt och trängas med folk. Sen på lördag är det dags för lillajulafton den kommer bli toppen detta året !
Jag tänkte på en sak nu för jag har ju vaknat precis så gick jag upp och titta mig i spegeln och det var ju inte den vackraste synen jag skådat Svullen runt ögen Håret lever sitt egna liv och min sov tröja är inte den snyggaste heller det är en brun björn på och jag har haft det nattlinnet sen jag var 5 hela år:O?! sådrf tänker jag inte slänga det. Det är så kul för när jag fick det linnet eller t-shirt så gick det  till mina fötter det va alldelles för stort och idag så är det nästan för kort i midjan haha jag tycker det är rätt charmigt i alla fall. Ja men det jag skulle komma till är att om man ser på film? och alla dom som precis vaknat där är så himla snygga! Håret ligger perfekt Inget svullet under ögat Deras smink har inte runnit det sitter på sin plats och Dom har fina sovkläder.
Så jag tänkte sen efter jag ätit så ska jag lägga upp ett inlägg med snygga sovlinnen för oss tjejer så vi kan se ut som filmstjärnor när vi vaknar också (Y) hahah
Så vi hörs sen igen :)

Hejhej.



 Jag just nu !


131209

Nu e ja hemma igen !
Jag har haft det jätte trevligt i helgen me marcus o hans släkt vi spela julklapps spelet o ja vann en dvd ? haha som marcus pappa hade köpt :P O idag har vi varit på dop marcus kusin döptes till julia (Y) jätte söt liten bebis :)
ja så mycket mer har vi faktistk inte gjort eller igår spela vi ju inte bara julklapps spelet vi spela mer spel tjejerna mot killar och måste ju säga att vi tjejer vann ;) men vem hade trott något annat..
Ja så nu e jag hemma och ska duscha och krypa ner i sängen.
Går i skolan måndag till torsdag sen är det jullov och på fredag ska ja till ullared och på lördag e det lilla julafton. Och i mon ska ja till sjukgymnasten me hmm ska ja röra lite på fläsket och min skolios och limbrios (Y) det lät vell bra haha jaja
Ja får skriva mer i mon Hejdå :)



121209

Hej
Idag är jag jätte tröt har sovit jätte orololigt i natt Usssch
Men nu har jag ialla fall fått gjort mig i ordning känns jätte skönt att sitta helt klar klockan 1 på en lördag för om jag skulle varit ute igår skulle jag säkert vaknat klockan 3 och då skulle hela dagen ha gått. Så är faktiskt rätt nöjd med att ja duschat sminkat mig tagit på mig kläder :D
Ja i alla fall så ska jag till hunnebostran idag tror ja det heter så jag kommer inte blogga mer efter detta inlägget tills i mon eftermiddag tror jag. men ni överlever va?
Ja men ni får ha en jätte bra lördag
Pusshej !





vi e bra


111209

Ja då va det dags med ett nytt inlägg i Mitt egna mode...
Dagens eller kvällens klädsel blir så här 




Blusen bikbok 399kr
Lack leggings bikbok 149kr
Armband bikbok 129kr
Skorna Dinsko 499kr

Skorna är hur snygga som hellst tycker ja. tur att det är julafton och födelsedag snart!
Hoppas ni tycker det blev lika fint som jag om INTE så skiter jag faktistk idet för det är ingen som tvingat er att använda dom :*
Nu blir det nog sängen nattinatti

Om ni vet några hemsidor med kläder,skor,smycke så tipsa gärna har lite brist på det!






                                                         


:(

LÄS!
          Så himla hemskt!!!

Isbjörnar svälter,dom tvingas äta sina egna ungar pågrund av klimaförändringarna !!  :(:(
Fy farao vad vi människor är dumma !!

http://djur.msn.se/wwf-msn/1273803-isbjornarna-svalter-tvingas-ata-varandra




SÅ HEMSKT!!!!!!!!

Man börjar ju gråta när man ser detta :(!


111209

Hejsan !
Ja jag vet jag bloggade inte igår.. men min dator var helt dampig och ingenting funkar och jag har väldigt kort stubin med så ja la ner det totalt igår.
Men nu ska jag försöka skriva ett inlägg även om jag är jätte sur och besviken.
Idag va jag i skolan typ 2 timmar bara tror jag ? jag hade en vård leketion och sen ett prov.
Nu sitter jag bara hemma och gör absolut ingenting!
Fast jag ska faktistk åka till min morfar kl 6 och fira han för han fyller 60 så det ska bli kul.
ÅÅ det känns jätte tråkigt att skriva i bloggen nu när jag är på dåligt humör..
Men jag får skriva mer sen har verkligen ingen lust att skriva nu
Hejdå!




91209

Sho
Jag ska strax till marcus och då hämtar jag min laddare så ja kan ladda min kamera så det blir mer bilder! JAG LOVAR!
Så ja ville bara säga det haha så ni inte tror att jag glömt det :)

Idag har jag varit i min skola som vanligt så himla tråkigt ska bli så jäkla skönt med jullov snart plus att jag fyller ju faktistk år om 5 veckor med då hoppas jag att jag får något fint av er alla.
Efter skolan så åkte jag hem till pappa och hämta min mobil som är tillbaka från lagning så nu ska jag snart börja använda den med igen mkt bättre. jag hinner inte skriva så himla mycket idag jag sak in u duschen nu sen åka till marcus <3 får se om jag kanske får låna datorn där och skriva ett inlägg :)

Ha det så bra så länge  (Y)

Jo en sak till jag ser ju hur många läsare jag har varje dag och det är ju några stycker och det är jag jätte glad över :D men det skulle bli mktmkt roligare om ni börja kommentera :D:D


SAKNAR SOMMAREN !
                                                                                                                     
                 

                                                                                                                                     


81209

Heeiii
Så J****A ont i ryggen har jag idag! kan knappt gå nu känner jag, Hoppas det blir bättre nu med lite träning o massage. Ídag har i alla fall jag varit i skolan som vanligt och jag har lite plugg att göra innan jag ska iväg till marstrand på julbord. Om ni vill veta så går jag på Mimershus Omvårdnad! Kan säga att det är en hel del att göra.
Idag så fyller min morfar 60 år! Grattis till han :D vi ska fira han på fredag med smörgåstårta JAG ÄLSKAR smörgåstårta :D Och idag ska vi på julbord på grand hotel jag kommer äta mig så himla tjock och jag kommer stå först i matkön ! Pappa ringde idag med och sa att min kära mobil var tillbaka så den ska jag hämta i mon så då blir det nog lite mer kort här i bloggen där ni får se hela mina dagar i skolan, hemma och hos pojkvännen. så kul!
Min mobil har typ gått sönder 300 gånger ne okej inte så många gånger men 6 gånger.
Nu ska jag börja göra mig i ordning för julbord, ja bör inte ta på mig något åt sittande, så vi får se vad jag letar fram. Ha en bra dag allesammans!

Byebye






                                                                                                                    

BILDER FRÅN HELGEN I STENUNGSUND

<3











MKT trevliig helg må ja säga!


71209

Hej
Idag har det varit en väldigt bra dag för mig.
Det var skolan som vanligt ganska tråkigt men efter det blev det till att åka till sjukgymnasten det va faktiskt väldigt kul men det märktes att jag inte hade tränat på ett tag haha jag kommer vakna upp med världens träningsvärk men det är det värt! Efter träningen åkte jag upp till pappa och satt och prata med han ett tag sen tvinga jag han att köra hem mig o det gjorde han Så snäll som han e (: älskar min pappi! Nu är jag hemma och thomas sa precis till mig att båten är betald och klar den står i göteborgshamn I januari inplastadoch fin efter en resa från usa så nu har vi världens finaste båt :D en See ray 30 fot! me like :*
Nu ska jag strax ta mig en sallad o titta på ullared!
Jag måste börja köpa julklappar nu ! har inte gjort det än! Jaja en sak är ja säker på o det är att det blir en julklapp mindre i år! tänk vad avundsjuka och några "Mkt Coolare" kompisar kan göra...
Jaja jag älskar min Jenny,Teres och min Marcus Dom e bäst!


Oj ja skulle lägga in bilder på festen från helgen men ullarde börjar nu !
Hej då :D
<3

61209

Jag säger bara sicken underbar helg!!
Roligaste på länge..
Vi va hos Jossan i stenungsund i går med massa roligt folk Dansa och prata om allt möjligt hur kul som hellst.
Men idag mår ja lite mindra bra huvudvärken har gått över nu men nu e jag bara tröt, jag väntar på jenny för hon ska komma med "flickan som lekte med elden" så ska vi ligga och titta på den, kommer bli en mysig söndags kväll. Sen är det ju skolan som vanligt i morgon =/  men snart är det jul lov :D


Jag tog massa bilder igår med nathas kamera jag ska ta dom från facebook sen när hon lägger in dom. Och sen kommer dom upp här på bloggen :D! jag vet att jag är rätt dålig med bilder men det e så här att min kamera laddare ligger hemma i marcus låda och mitt batteri är dött så därför har det inte blivit några bilder. Nu kom jenny så vi ska se film nu skriver i mon !

HejDå




                         



                     


51209

HEJ!
Ja som sagt så va det ju utgång i går för mig o massa av mina kompisar. Kvällen började hos emma istället för hos bringan hos emma satt vi en liten stund sen bar det av utåt vi började med att besöka krogenkrogen där träffa ja natha vi dansa jätte mkt skit kul faktistk synd abra att inte jenny va där för denna gången spela dom mycket bättre musik :P jaja i alla fall efter krogenkrogen så fick det bli kockar jäklar va vi dansa ja o emma helt galet va det men lilla gummsan hade tappat sin mobil så hon vira om kring o leta efter den med ett tag me då dansa ja o marcus förfullt (Y)! sen bar det av hemmåt i nana!
Så himla rolig kväll igår ! sakna bara jenny
<3
Idag så vet jag inte vad som händer jag sak försöka väcka marcus och se vad han säger :) jag skriver mer sen pusspuss :)


41209

Hej igen
Nu medans jag sitter här och väntar på att marcus ska höra av sig så fick jag väldigt tråkiigt så ja kom på att jag fyller faktiskt 18 år om 1 år och typ 5 veckor haha jag ska ju iför sig fylla 17 först men det hoppar vi över. ja i alla fall så vet ja precis vilken bil jag ska ha när jag står där på min 18 års dag och den kommer på bilden här nere :)



ME LIKE ! <3


                                                                                                             




41209

Hej !
Idag har det varit en välsigt seg dag har haft jätte huvudvärk men som tur va fick vi håltimma sista lektionen så ja va hemma vid 2 :D har ätit tacos med pappa o nu har ja gjort mig klar för utgång ska möta marcus på bussen och åka till bringan och sen får vi se vart kvällen leder oss haha

Vad ska allt annat folk göra ikväll tro?





  JAG KAN FAKTSIKT HA TOFS! :D:D
                                                                                  fick bli det idag jag har ingen fantasi med mitt hår..

                                                                                                                                        


31209

Hej bloggen !
Jag är jätte trött har varit i skolan hela dagen och även varit på rehab och fått massage det behövdes kan jag säga. Sen åkte jag upp en sväng till min pappa och prata med han så hade han självklart satt på en film med och det var ju självklart "Flickan som lekte med elden" och den har jag lovat att jag ska se med jenny så ja fick ju gå och sätta mig vid datan tills min buss gick för ja ville verkligen inte se filmen för jennys skull. ja e så snäll (A)
Ne men sen bar det av hemåt och nu sitter jag vid datan och lyssnar gärnet på massamassa trance musik! loveit
Jag har massa beslutsångest med nyår ja vet inte vad som händer, det e prat om att åka ner till småland tror ja med massa kompisar men jag vill att det ska med mer folk än som det e nu, så därför e det lite svårt och säga om ja ska med eller inte :(! Och jag vill ha tillbaka mitt legg nu saknar det massa =´(
Får nog gå och ta mig något att äta nu jag är jätte hungrig!


                                                                      



                                                                                                                          


(Y)

JULMUST ÄR DET BÄSTA!

                                    


Önskelista till tomten !

Ja nu blev det önskelistatime !
Tror ni tomten läser min blogg? jo klart han måste göra !!


                                                                            

 Önskelista
1.  En perserkatt
2. En rosa mys dräckt
3. Ett namn halsband med mitt och marcus namn på
4. MASSA smink
5. En Svart mellan väska
6. Lår stövlar med klack
7. BH & troser
7. En korg full med strumpbyxer o leggings i olika material och stil.
8.En klocka (stor)
9. Produkter till mitt hår så som värmeskydd,spray söta spännen
10. En ring
11. En liten söt mössa med en roset på eller något gulligt
12. krämer till huden
13. Träningskort på sportlife + solning
14. En resa utomlands med marcus
15. Pengar

Det får allt bli bra för i år fyller ju år snart med så få ju ha något att önska då me!
 Men man får ju faktistk lägga till lite om man kommer på något senare det har min mammi sagt (:
Har ni tips på mer så lämna gärna en kommentar !










                                                           





                                                       
                                                             


11209

Sho
Jag vet att ja inte har uppdaterat så mkt men blogg.se var jätte seg igår det gick inte att ta upp några bilder eller knappt skriva..


 Jag ska göra en liten planering nu på vad jag ska skriva i bloggen så även ni kan se den så ni vet vad ni ska läsa !



                        Planering
   
   Önskelista till jul !
    Michan tycker !
      Mitt egna mode



Det får bli det till o börja med ska ju hinna göra allt idag. Vi får ser hur det går hoppas ni blir nöjda!
Skulle mycket roligare om alla mina kära läsare börjar kommentera och skriva lite om vad dom vill att jag ska skriva om och om vad dom tycker !


                                                                            :D


                                                             





RSS 2.0